• Nødherberg “Huset”

Frelsens Hærs sociale værested “Huset” på Niels Nielsensgade 6 i Nakskov bliver fra 15. november udvidet med et nødherberg, hvor mennesker, som er hjemløse eller akut mangler en seng at sove i, kan få nattely, aftensmad, kaffe og morgenmad.

– Vi har fået økonomiske midler, så vi kan ansætte to nattevagter til et nødherberg; men vi mangler frivillige til at være en slags værter i de to første timer, nødherberget har åbent, altså fra klokken 21 til 23, siger Jan Marseille, Frelsens Hær Nakskov.

– Som frivillig skal man lave kaffe til herbergets gæster og være med til at skabe en god stemning. Man skal kunne tåle lidt af hvert, for vi smider aldrig folk på porten, heller ikke selvom de er påvirkede af alkohol eller stoffer, fortsætter Jan Marseille og opfordrer folk, som kunne være interesseret i at blive frivillig på nødherberget, til at kontakte ham via Frelsens Hærs fb- eller hjemmeside.

Huset har et dagtilbud fra 9 til 14 på hverdage og er pt lukket i weekenden.

– Hvis vi også kunne få frivilllige til at dække vagter i Huset i weekenderne, ville det både være til glæde for Husets daglige brugere og for dem, som overnatter i herberget, slutter Jan Marseille.

Kilde: Extra Posten

  • Adresse:

    Niels Nielsensgade 8
    4900 Nakskov
    Tlf. 70 25 36 36 #2

  • Alle dage kl. 21.00 – 08.00

Eftermiddagshygge i Huset på Niels Nielsensgade, som om en måned udvides med et nødherberg, der vil have åbent frem til 31. marts 2019.  Foto: Frelsens Hær